anunţ!

rosu…pasiune…culori vii care te imbie, te ademenesc…iti excita retina si simturile, vitrine cu visuri spre care incerci sa ajungi…intinzi mana cersind din bucuria celorlati, deschizi palma fierbinte si tot ce gasesti e o tristete covarsitoare care te arde, te infierbanta..te infurie si te lasa neputincios!

privesti in jur la sufletele agitate…trupurile incete cu degete inclestate in realitate…guri umede intr-o miseleasca sarutare publica… si simti deja mirosul cozonacilor gadilandu-ti narile, ochii ti se impaienjenesc cu lacrimile vinului fiert…!

globuri colorate, in care iti privesti inca odata uimit neputinta, mirosul brazilor iti maingaie pielea….acele lor iti stavilesc lacrimile!

merg pe strazi absurde privindu-mi pasii marunti ce ma duc intr-un loc strain, imi simt sufletul luand-o in directii opuse, se raspandeste in fiecare din voi…in femeia cu privire de diamant ce-si priveste intr-o egoista fericire ziconiul ieftin al inelului de logodna…in barbatul frumos de alaturi al carui zambet timid l-am pastrat intre gene….in prietenii de care am uitat ca exista…in strainii ce-mi sunt apaoape…in beteala rosie…in turta de martipan!

imi ramane doar golul pe care-l astern cu aparenta ipocrizie pe masa sarbatorilor unei familii superficiale umbrita de o fericire de gheata…care n-a stiut niciodata ce inseamna “copil”!
imi raman doar gandurile despre tine…paradoxal…acum stiu ca erau acolo si ploaia trecuta, printre stele amagitoare, cazand printre lacrimile inzapezite…n-am sa ma iert ca te-am gasit golindu-ma de toate!

imi ramane doar ideea de tine…imi ramane dorinta de voi…imi ramane bucuria zapezii ce va sa vina si un colind cald pe care-l aud in drumul meu spre nicaieri…singuratatea prelinsa intr-o casa care nu mi-e camin si caldura unor parinti care nu m-au cunoscut niciodata…

anul asta…craciunul vi-l daruiesc voua!

ingrijiti-l cu dragoste de lumina si uimire de copil…simtiti-l, cu miros de cetina si aburi de cozonaci…iubiti-l cu pasiune adolescentina si tandrete parinteasca…binecuvantati-l cu propriile voastre minuni!

anul asta…tristetea voastra mi-o insusesc eu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: