din (pre)puţul gândirii

Gândind la modul cel mai superficial cu putinţă, la un prim nivel în care te afli după ce omul de lângă tine îţi dă papucii pentru altcineva, marea majoritate a oamenilor au aceeaşi reacţie stupidă. De a se lega de lucrurile cele mai la îndemână fie că ele pornesc din propriile frustrări sau doar pentru că au ajuns să funcţioneze ca nişte instincte de peşteră.

Bărbaţii întotdeauna se vor întreba “oare o are mai mare decât a mea?!” sau “e mai bun la pat ca mine?” Clasic.
Femeile în schimb se rezumă la partea fizică, luată per total sau pe bucăţi…nici nu mai contează, pentru ca si asta e clasica.

91.jpg

Asta pentru că îţi trebuie ceva timp să-ţi aduni creierii împraştiaţi ca să fii într-atât de raţional încât să admiţi că nu eşti perfect, că ai fost mult prea departe de a fi în ochii celui de lângă tine, că ai defecte pe care nu le regăseşte în persoana la care a fugit, că ai făcut greşeli pe care ea poate nu le face (deocamdată…nu de alta dar până la urmă suntem construiţi cam dupa acelaşi model, doar că reacţionăm la nivele şi intensităţi diferite).…şi să accepţi într-un final că a plecat din cu totul alte motive…(exceptăm cazurile în care feromonii sunt singurele chestii care l-au atras spre “păsărica” respectivă)

Aşa că, înscriindu-mă în acelaşi tipar…mă întreb ca femeie cum reacţionezi când afli că ai pierdut în faţa unei tipese mai frumoase ca tine?! sau cum digeri ideea că masculul s-a cărat cu una mult mai naşpa?!
La prima vedere răspunsul ar fi unanim. La urma urmei cred că sunt destul de puţine femei într-atât de obiective încât să admită că “aia”, denumită astfel n marea majoritate a cazurilor, arată măcar cu o centimă mai bine ca ele.

Ok…e mai frumoasă, e mai slabă…e mai brunetă…are sânii mai mari sau ochii albaştri care îţi lipseau ţie. atunic cu un soi de înţelegere senilă îţi spui “explicabil, e firesc că şi-a luat omul lumea în cap”. Şi astfel îi mai găseşti boului o ultimă scuză inclusiv pentru faptul că te-a părăsit…într-o zi de miercuri în mod sigur…şi în mod cert în cel mai jalnic mod cu putinţă…
Cel mai bun efect al unei astfel de situaţii este că atuurile fizice pe care le regăseţti în “aia”şi care în mod evident îţi lipsesc ţie îţi ucid şi ultima speranţă că trupul tău gol îl va mai face vreodată să tremure…what a joke….

Şiii…cum reacţionezi când afli că “aia”arată ca o tantică creponată?! Când tu care-ţi plângeai cele 2 kg în plus te simţi anorexică prin comparaţie?! Când ştii că ai putea reuşi să dai pe dinafară de bunăvoinţă donând anticearcănele neîncepute pentru a face un favor celor care o privesc?!
Ce-ai putea face?! Să te umpli de indignare?! Să încerci inutil să înţelegi şi să faci implozie din cauza unor întrebări la care oricum ştii răspunsul dar nu vrei încă să îl inghiţi?!

Într-o primă fază ai putea să te bucuri…să te apuce râsul, să te pupi şi să-ţi spui că ar fi o nebunie să poţi fi geloasă pe o femeie care arată aşa. La urma urmei dacă boul e capabil să şi-o atârne de braţ pe stradă înseamnă că se potrivesc şi tu n-ai vazut asta până acum. În general barbaţii care preferă o astfel de femeie, au avut şi vor avea întotdeauna o predispoziţie pentru tipele naşparlii, deci n-ar fi zabovit oricum prea mult pe lângă tine
Poţi să zâmbeşti la gândul că vor fi momente când va inchide ochii o va mângâia şi i-o va trage gândindu-se la tine. Deci mental şi tot te va fute şi de acum încolo.

Eşti în faza a doua acum…aşa că şterge-ţi dracului zâmbetul ală tâmp de pe figură şi acceptă ideea că oricum ar arăta “aia”…tu eşti cea care a sup-o în final

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: