realităţi…


Sunt femei în minţile lor care atunci când se despart de un bărbat pe care l-au futut sau au avut un soi de pseudo-relaţie caracteristică vremurilor noastre, nu se apuca sub nici o formă să fută vreunul din tovarăşii acestuia…şi în nici un caz nu se îndrăgostesc. Oricât de bine ar arată…oricât de mare ar fi atracţia…oricât de intensă li s-ar părea aventura.
Evident însă, că sunt destule femei care sunt într-atât de tembele încât să creadă că fericirea nu ţine cont de asta…care cred că faptul că s-au futut cândva cu un tovarăş de-al acelui bărbat e un detaliu atât de insignifiant în comparaţie cu “minunea” pe care o reprezintă ele încât EL dacă va da un minut importanţă acestui lucru îl va face uitat pentru totdeauna. Şi uite aşa trăieşti cu iluzia că vei putea să construieşti ceva…te apucă amocul şi încerci să laşi trecutul să fie trecut.
Eronat bineînţeles întrucât bărbaţii în genere nu sunt ca noi. Eronat întrucât mulţi dintre ei sunt plini de prejudecăţi în privinţa asta, oricât de trecuţi prin viaţă ar fi, sau oricât de open minded s-ar pretinde…

Aşa că nu-ţi face niciodată iluzii. Nu vei fi niciodată cea pe care o va prezenta prietenilor, nu vei fi nicicând cea pe care o va ţine de mână pe stradă. În mod sigur nu vei fi niciodată cea scutită de diverse “confesiuni” şi nici cea protejată. Nu vei fi niciodată cea din faţă…niciodată oficială…Vei fi probabil o altă pizdă bună pe post de saltea, vei fi probabil un perfect “animal de companie” între două beri la o conversaţie ieftină…şi cu siguramţa vei fi întotdeauna “prietena comună cu X”!

eu…sunt “prietena comună cu Pava”….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: