de ieri…

E clar pentru toată lumea din jurul meu şi o recunosc nu cu foarte multă mândrie că sunt un om eminamente stresat. Dacă nu există ceva/cineva care să mă streseze nu e nici un fel de problemă îl caut cu disperare…îl inventez în ultimă instanţă.
<!–[if gte vml 1]&gt; &lt;![endif]–><!–[if !vml]–><!–[endif]–> Trăiesc cu aşa o senzaţie tâmpită când e linişte în jurul meu şi toate par a merge în direcţia dorită încât trebuie neapărat…dar neapărat să găsesc ceva pentru care să mă consum. Şi dacă propriile mele drame s-au consumat sau pur şi simplu au început să mă plictisească…mă fac parte a altora. Ascult..îmi dau cu părerea ca o babă atotştiutoare după care oftez şi încep să-mi fac nervi…sufăr de o scenarită acută pe care în idioţenia mea reuşesc uneori să o transmit şi altora (dar despre asta într-un alt episod) <!–[if gte vml 1]&gt; &lt;![endif]–><!–[if !vml]–><!–[endif]–>

Ai putea spune că nu mă liniştesc niciodată sau că absolut nimic nu mă poate relaxa. Şi totuşi…

Ea e Christina…are 2 ani şi 4 luni. A fost la un pas de câteva ore să se nască în aceeaşi zi cu mine într-o familie care aproape că îşi pierduse speranţa că o va mai avea. Mi-e verişoară dar spun că mi-e nepoată că să evit mirarea tuturor asupra diferenţei de vârstă…plus că uneori gândul unei verişoare de 2 ani mă face să mă simt cam babă.
E absolut bestială cu părul ei explodat şi strungăreaţa dintre toţi dinţii…şi e de o încăpăţânare pe care o mai recunosc doar la mine…în plus are aptitudini clare de mare şef. Iar când nu e “bovantă” e capabilă să-ţi cânte “podu de piatlă” 3 ore non stop <!–[if gte vml 1]&gt; &lt;![endif]–><!–[if !vml]–><!–[endif]–>

So…celor stresaţi şi nevrotici ca mine, acum că şi prozacul s-a dovedit a fi o mentosană, le-o recomand…ne găsiţi în Herastrău în fiecare duminică, dându-ne cu “biteză” pe “dudună”….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: