let me entertain you !!!!

bettyboop125

Cooperativa “Caut acul în carul cu fân”…oferă pentru bărbaţi singuri sau bărbaţi care se pretind singuri….bărbaţi aparent disponibili şi fără probleme nerezolvate, servicii de weekend şi uneori în funcţie de dorinţa clientului în zilele de marţi şi/sau joi.

Serviciile noastre de cea mai bună calitate au ca principiu de bază toleranţa dusă până la prostie, deci puteţi profita pe deplin până la epuizare. Desigur suntem deschizători de suflete şi drumuri fiind mai presus de orice firmă oarecare de escorte, hostesse şi alte piţipoance de companie. Cooperativa “Caut acul în carul cu fân” pune la dispoziţie inimi ce pot fi zdrobite, călcate, târâte, scrise cu carioca şi/sau jupuite după dorinţa clientului. Posesoarele (sufletelor) sunt de regulă femei în minţile lor, capabile a face faţa cu brio în orice situaţie dar şi spate atunci când situaţia “o impune”.

Mergem pe o varietate de prezentare a “ofertelor” deşi clientela se poate îngrămădi în aceeaşi categorie, astfel sunt femei independente, femei care poartă tocuri cui dar şi converşi, femei cu rochiile crăpate dar şi în jeanşi, blonde, brunete şi şuviţate, cititoare de Cioran şi/sau revista Spy…sâni mari…sâni mici…buze roşii…gene lungi…

Desigur, în cadrul serviciilor noastre nu se folosesc telefoane sufocante, mailuri trimise cu nemiluita, ochi înlăcrimaţi de căprioară, solicitări de explicaţii, bot pus aiurea…iar cerinţele de atenţie sunt la un nivel minim. Garantam disponibilitate oricand, oriunde. Suntem o cooperativă de natură masochistă căreia se pare că îi place să meargă în pierdere. Astfel că, este un must pentru clienţii noştri să aibă dorinţa de a se distra şi nestatornicia în sânge.

Pentru asigurarea reuşitei recomandăm folosirea unor fraze de genul “dacă aş pleca pe insula lui Robinson Crusoe eşti singura persoană pe care aş lua-o”, “sunt singur şi caut ceva serios nu doar un futai de weekend”, “n-aş avea nici un motiv să nu fiu sincer cu tine”, “nu sunt genul de om care dispare, îmi asum fiecare decizie pe care o iau”, şi altele din aceeaşi categorie. Desigur noi le-am auzit de nenumărate ori, le putem anticipa înainte ca un client să deschidă gură, dar “promitem” ca o să fiţi crezuţi de fiecare dată…

Şi pentru ca impactul să fie desăvârşit…ştiţi foarte bine ce aveţi de făcut…întreruperea relaţiilor de prestări servicii trebuie să aibă loc în cel mai imatur şi de prost gust mod posibil….gen: trimiterea unui sms (de 5 cenţi) terminat în puncte de suspensie (astea sunt un must, pentru că întotdeauna e bine să laşi o portiţă deschisă).

Ca membru fondator al acestei cooperative adresez felicitări clienţilor noştri pentru că reuşesc tot timpul să ne suprindă…asteptam cu drag doritoarele masochiste care vor sa ni le alature pentru aceste senzatii scurte dar atat de intense..si evident cu urme ce se vindeca greu….

Acestea fiind spuse just…LET ME ENTERTAIN YOU!!!!

Advertisements

10 Responses to “let me entertain you !!!!”

 1. jock the rock, uneori si superstar Says:

  zic si aici! detalii de contact! se poate?

 2. jocktherock Says:

  te-am bata pe blogroll la noul meu blog!

 3. jocktherock Says:

  bagat

 4. si eu te-am bagat pe lista cooperativei…by the way care e noul blog?!

 5. jocktherock Says:

  http://jocktherock.wordpress.com/

  iaca, aici in vecini! Azi l-am deschis!

 6. poate imi explici si mie, ca recunosc cu rusine in glas ca nu stiu excat cum se face 😀

 7. arizonared Says:

  Ma inscriu membru cu drepturi depline , am capacitati extrasenzoriale de a cauta acul in carul cu fan , cu cat e mai mult fan .. acolo sunt si eu !
  Cititoare de Cioran sunt , tocuri port dar si Adidas , blugi si rochii … si am si un avantaj , sunt deja familiarizata cu portretul clientului standart , chiar in zilele astea il ” servesc ” pe unul . astept momentul in care nu va functiona bine si va trebui sa cheltuie pt mien 5 centi 🙂
  sa fim sanatoase , fetelor !

 8. jocktherock Says:

  nu e greu: blog info->add to blogroll

  cat despre postul tau, recitit acum pe bune, hai sa zicem ca ai dreptate, nu vreau sa intru in polemici, dar e valabil si pentru partea cealalta! e cam cinzeci cinzeci. te tzuc!

 9. 🙂 Cooperativa “acul in carul cu fan” sau “Cooperativa munca in zadar pentru Ea” Procentajul de 50/50 scris de cineva este total nerealist. Nu as vrea sa intru prea mult in detalii dar se pare ca societetaea noastra devine tot mai materiala si lipsita de sentimente.

 10. @tree…postarea asta este un misto ieftin cu iz de realitate. Mi-e greu sa cred ca exista cineva care sa ia fiecare cuvant in serios.
  Si da, cred ca ajungi sa fii lipsit de sentimente la un moment dat…Mi-a spus cineva o data ca numai cand iubesc fac greseli…in rest sunt de neclintit. Si imi e cel mai bine pentru ca nu ma mai ajunge nimic.
  Totusi nu e un lucru pe care sa-l doresc nimanui….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: