monica pizdi-ridzi

untitled2

mă uit şi rămân crăcănată pen’ că în momentul ăsta duduia se reproduce cu succes la sinteza zilei. tre’ să ai un mare tupeu sau să fii de o crasă nesăbuinţă să te ştii cât eşti de tălâmbă şi mai ales atât de slabă de înger şi să te arunci ca o oaie pe islaz direct în gura lupului.

ahhh, doamna monica pizdi-ridzi ce aţi făcut de când sunteţi mega ministră? păi am făcut neşte concerte de 2 mai…

breee…lasă-le dracului de concerte că alea le fac şi alţii…zi ce ai produs concret CA CAp al ministerului…

pai domnilor noi vom face neşte covoare ţesute de olimpici…şi vom înşira neşte mărgele pe bârnă…şi vom da sigur, prin bunăvoinţa lu’ tătucu băse o medalie postmortem, familiilor canotorilor care vor fi siguri călcaţi pe cap de şalupa lu’ moni columbeanu pe lacul snagov…

cucoanăăăă….eşti proastă ce ai făcut…la timpul trecut…la perfect compus…în cele 6 luni de cand eşti acolo…

ahh păi am făcut o hotărâre de guvern pentru descentralizarea sălilor de sport…

woooouuuuu să mori tu. gata m-am sufocat de încântare. zic să te duci în concediu liniştită că bănuiesc că te-a sleit de puteri un HG.

şiii…ce credeţi dl. boc piticul de grădină ar trebui să-şi prezinte scuzele tonomatului? păi măi nesimţiţilor voi vă luaţi de elenuca de 2 ani….tz tz tzt…nesinmţiţilor care sunteţi voi nesinţiţi….

alooo….femeie în ce film joci?doreşti o schemă, bagă ceva de boc şi lasă abureală de cloşcă bătrână în nevoie acută de aşi apăra plozii inapţi de a se descurca singuri..

deci cred că 90% din piliticieni în 90% din cazuri pot vorbi 2 ore fără să transmită absolut nimic, dar cred că 89% din ei măcar dau impresia că se menţin înăuntrul subiectului. dar femeia asta este din cu totul alt film. o fi bine să fii atât de tălâmbă şi totuşi sa fii ministru al tineretului şi sportului…?!

şi se reproduce în continuare, coafată toată ca o coţofană, jurându-se că să-i sară ochii din cap că eba mai nou leba, nu a urcat pe scenă la concert la petroşani….fără să ştie tălâmba că prostănaca ailaltă a postat pe blogul propriu cum a cântat ea alături de voltaj în faţa publicului. şi cam ce reacţie putea să aibă la aflarea acestei minunate veşti…decât să spuie că aia mică mai minte şi ea aşea pe blog ca să facă trafic…sau o fi visat mititica, dar pe scenă nu a fost sigur…şi în mod sigur toţi oamenii care confirmau pe forum că au vazut cu ochii lor acolo sunt bolnavi de cataracă galopantă deci sigur au confundat-o cu bateristul…

cât priveşte povestea că într-un sediu de pd-l existau scrise pe o tablă instrucţiuni pentru proşti, care au dovedit încă o dată cât sunt de proşti uitând să o şteargă…despre cum şi câte voturi trebuie să culeagă pentru cel mai tânăr vlăstar băsescian….este priceless…

update: poftim de vezi aci

Advertisements

15 Responses to “monica pizdi-ridzi”

 1. jeeez! cata pasiune!

 2. trecand peste faptul ca ai sters postul anterior…si ce misto era imaginea, revenim la oile noastre…. ce ai bre cu femeia??? pai daca nu apare la sinteza de unde mama ciorilor sa mai stii ca e ministra??

 3. @ LMS, poza aia e pastrata pentru cand mai sunt plecata cu sorcova…s-o pun aci ca sa stiti de mine…
  ma horipileaza defintiv cand vad atatea specimene in asemenea pozitii care nu au nici macar bunul simt sa stea dracului in banca lor sa-si incaseze banii in liniste…mda stiu toti sunt asa…si nu, inca nu m-am obisnuit cu asta 🙂

  @jock, tu ce cine vorbesti?

 4. mujer, cum fu serbarea?
  nu ne pui niste poze cu nepotica ca stim noi ca-i gigea 🙂

 5. cu fata din clip!

 6. @ pun..pun…imediat ce le recuperez ca nu le-am facut cu aparatul meu pe care l-am uitat acasa 😦

 7. cum fu’ la austria? 😀

 8. eu zic ca fu chiar fain.
  data viitoare nu mai ai scuza 🙂

 9. Evident ca nu!

 10. Little Miss Sunset Says:

  mujer, mai ai ultimele 2 sezoane din pb? vreau sa-mi iau concediu si ma gandeam ce bine ar prinde 🙂 …. ai adresa de mail

 11. mujer…. pai aveai adresa mea de mail in comentariu 🙂

 12. Nu stiam nimic despre aceasta ministresa, dar acum citind la tine m-a trecut pe sira spinarii un fior rece. Unde le-or gasi, Doamne! Dupa ce criterii le-o alege Baselu, nu vreau sa stiu.
  In alta ordine de idei, ne-ai lipsit miercuri. Poate saptamana viitoare ne vedem la ochi in gasca mare. 😀

 13. Imi aduce aminte de un vechi banc: UN FILOZOF ZIMBABUIAN ZICEA: A FI PROST E O TRAGEDIE… A TE NUMI (X, Y, MINISTRU, CE NUME VREI TU…) E O CONFIRMARE! … oare s-o potrivi si numele doamnei?

 14. eu zic că e frumosă. restul e continuarea lui “mircea, să se vadă că lucrezi”

 15. cum a iesit intrunirea??? ti-am zis ca la mine anul trecut a fost un fiasco! ne-am imbatat grupa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: